mediePlan Fyn

Står du og skal bruge en webshop?

Med erfaring indenfor både B2B og B2C webshops fra tidligere projekter, har vi styr på hvad der skal laves for at få en webshop, som lever op til Jer og Jeres kunders forventninger.

Vi arbejder med Woocommerce når der udvikles webshops. Dette gør det let for både os og jer at tilføje produkter hvis I ønsker at sælge noget nyt.

R

Vi har erfaring med både B2B og B2C webshop

Vi har tidligere udviklet webshops for kunder som solgte direkte til kunder og webshops som havde specielle krav da der blev solgt til virksomheder

R

Vi tilpasser hjemmesiden til dine behov

Vi tilpasser og fremstiller en hjemmeside som imødekommer jeres behov

R

Vi udvikler en webshop som giver dig muligheder

Vi udvikler en webshop som giver dig mulighed for at kunne redigere eller tilføje jeres produkter. Herudover udvikles der en webshop som giver jer overblik over salg og status for jeres virksomhed

Webshop som imødekommer jeres krav

Er det blevet tid til at få gjort det fysiske lager om til et digitalt? mediePlan Fyn står klar til at hjælpe dig med at få et udarbejdet webdesign, som I er med til at godkende.
Vi tager os af alt arbejde for webshoppen, så I ikke skal tænke på noget, imens den bliver udviklet.

Vores webshops bliver udviklet i Woocommerce som er en udvidelse til WordPress. Dette giver alle parter et godt overblik over webshoppen og giver rig mulighed for at udvikle en webshop som passer perfekt til jer og jeres kunders krav og forventninger til siden.

Illustration for support hos mediePlan Fyn

Lyder dette som noget for dig?

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og udarbejder et produkt der opfylder disse.