mediePlan Fyn

Hvorfor vælge os til at varetage jeres SEO?

Med mange års erfaring i bagagen samt en dyb forståelse for SEO, er vi godt påklædte til at hjælpe dig, med at opbygge en god søgeoptimering.

Det er vigtigt for os ikke kun at skabe websitetrak for dig, men at sørge for at det leder til konkrete kundehenvendelser.

SEO
R

Høj troværdighed

Naturlige, organiske resultater på Google har som regel højere troværdighed for brugerne, end de betalte – og det kan betyde meget.

R

SEO er omkostningseffektivt

SEO er en af de klart mest omkostningseffektive markedsføringsmidler, fordi det er målrettet de kunder, der aktivt søger efter dine produkter eller ydelser online. 

R

Øget trafik

Får du lavet SEO på din hjemmeside eller din webshop, vil din sides placeringer stige i søgeresultaterne. Det betyder i praksis, at dine varer eller serviceydelser komme til at ligge længere oppe i søgemaskinerne, hvilket fører til øget trafik på din side.

Illustration for support hos mediePlan Fyn

Lyder dette som noget for dig?

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og udarbejder et produkt der opfylder disse.

Privatlivspolitik

Acceptér alle cookies på medieplan-fyn.dk for at kontaktformular kan sende. Læs mere om persondatapolitik og ændre samtykke her.

Information

 

Marketing - Telefon

+45 22 57 53 40

 

Hjemmesider og hosting - telefon

+45 25 80 17 18

 

E-mail adresse

info@medieplan-fyn.dk

 

Adresse

Åløkke Allé 5-7
5000, Odense C

Kontakt

Marketing: +45 22 57 53 40

Hjemmesider og websupport: +45 25 80 17 18

E-mail: info@medieplan-fyn.dk

CVR: 40 45 22 65

Google Partner

Certifikat af Google Partner