mediePlan Fyn

Skal vi stå for Jeres nye hjemmeside?

Er det på tide, at du får opdateret din hjemmeside med nyt design, billeder og tekster? Så er du kommet til det rette sted.

Med en digitalisering, der ingen ende tager, er en hjemmeside dit digitale visitkort. Hos mediePlan Fyn sikrer vi os at finde den rigtige løsning, der passer til din virksomheds identitet og kunder.

R

Vi har udviklet mere end 100 løsninger

Vi har meget erfaring inde for WordPress og har udviklet og tilfredstillet tidligere kunder.

R

Vi tilpasser hjemmesiden til dine behov

Vi tilpasser og fremstiller en hjemmeside som imødekommer Jeres og Jeres kunders behov.

Helt uden abonnement

Er du på udkig efter ny hjemmeside? Og vil du ikke binde dig op på en ny hjemmeside de næste 5 år? Frygter du at miste alt indhold ved aftalens udløb? Bare rolig. Hos mediePlan-Fyn, er den nye hjemmeside 100% din.

Det betyder, at du ejer indholdet, domænenavnet og billeder, og kan til enhver tid opsige din aftale hos os. Det er da rart – ikke?

Du får fuld adgang til din nye hjemmeside, og har du nogle spørgsmål, er der altid hjælp at hente hos os på telefonen.

Spørgsmålet er nu – Skal du have ny hjemmeside?

Illustration for support hos mediePlan Fyn

Lyder dette som noget for dig?

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og udarbejder et produkt der opfylder disse.

Tilkøbsmuligheder:

R

Bookingsystem

R

Sociale medier integration

R

Flere end 7 sider

R

Royaltyfree billeder

R

Oversættelse / flere sprog

Her hos mediePlan Fyn har vi forskellige hjemmeside pakkeløsninger at vælge imellem, alt efter hvilke behov og ønsker din virksomhed har.

Derudover har vi forskellige tilkøbsmuligheder at vælge imellem.

Heriblandt et bookingsystem, som åbner en række muligheder for virksomheder ved at automatiserer og forenkle hele reservationsprocessen. Det eliminerer behovet for manuel booking, telefonopkald eller e-mails for at aftale tidspunkter og bekræfte reservationer. Virksomheden sparer tid og ressourcer ved at automatisere bookingprocessen. Dette hjælper med at undgå dobbeltbooking eller overlappende reservationer, da kunderne kun kan vælge ledige tidspunkter.

Vi tilbyder også sociale medier integration, hvor disse er ikoner og knapper, som giver besøgende mulighed for at tilgå virksomhedens sociale medier nemt. Knapperne kan være til populære sociale medieplatforme som Facebook, Instagram, LinkedIn osv. Formålet med sociale medier integration på en hjemmeside er at fremme engagement, deling og interaktion mellem hjemmesiden og de sociale medieplatforme.

PÅ UDKIG EFTER EN WEBSHOP?