fbpx

Ydelser

Lær mere om

Vores ydelser

Disse områder kan vi hjælpe
din virksomhed med!

Support & host

Med support & host hos mediePlan-Fyn, er din hjemmeside altid garanteret 30 dages backup, ugentlig opdateringer og overvågning af potentielle farer.

Udvikling af online strategi

Svært ved at skabe indhold til dine digitale kanaler? Og har du brug for sparringspartner til de sociale medier? Vi skaber sammen en online strategi for din virksomhed.

SEO

Ønsker du højere organisk placering på Google? Vi hjælper med at optimere din hjemmeside, for bedre placeringer på Google

Offline marketing

POS-materiale, profiltøj, skiltning eller tryksager? Med mange års erfaring inden for trykkeri, ved vi hvad god kvalitet er. Du kan få leveret efter behov.

Sociale medier

At lave forretning på sociale medier er et must for de fleste virksomheder. Vi hjælper med annoncering på sociale medier, og eller håndtering af nuværende organiske aktiviteter.

Google produkter

Google er omfattende, og tilbyder mange features. Hvordan skal din virksomhed præsenteres på Google? Gennem annoncering, shopping, eller gennem en virksomhedsprofil?

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.
Jesper Theodorsen

Jesper Theodorsen

Ejer & salg

Marlene Ege

Marlene Ege

Webdesigner

Frederik Ehlers

Frederik Ehlers

Marketingkoordinator

Henrik Hoffmann

Henrik Hoffmann

Fotograf

Nicole Buys

Nicole Buys

Webudvikler

Camilla Rasmussen

Camilla Rasmussen

Marketingkoordinator

Tobias Nielsen

Tobias Nielsen

Multimediedesigner