fbpx

Vedligeholdelse af hjemmeside

Hold din side opdateret

Vedligeholdelse af hjemmeside

Vedligeholdelse af hjemmeside er utroligt vigtigt. Ikke alene, kan manglende opdateringer være et direkte sikkerhedsbrud. Og du har sikkert fået en rigtig flot hjemmeside, men ved ikke hvordan den skal vedligeholdes? Bare rolig. Vi hjælper dig.

Hjemmesider lavet i det kendte CMS system, WordPress, skal løbende opdateres. Det er vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret, da ældre versioner af din hjemmeside kan have “åbne” huller.

Opdatering af plugins

Når man arbejder med WordPress-sider, bruges der oftest plugins, som er hjælpeprogrammer til WordPresshjemmesiden. Oftest er det ikke nok “bare” at opdatere sin hjemmesides tema. Faktisk skal plugins også opdateres løbende. Hver manglende opdatering, er et åbent hul for udefrakommende til din hjemmeside.

Slip for bekymringer 
Vi tilbyder support & host

Hvad får du i en support & host aftale?

Med en support & host aftale hos mediePlan-Fyn får du:

  • Ugentlig vedligeholde & opdatering af hjemmeside
  • Altid 30 dages backup
  • Din hjemmeside ligger hostet på dansk server
  • SSL-Certifikat
  • Personlig support, hvis du har ændringer eller spørgsmål til din hjemmeside

 

SSL-Certifikat 
er en del af pakken

Du har sikkert stødt på det, når du har surfet rundt på en hjemmeside. Efter du har klikket på linket, kommer der en stor advarselstrekant der siger “at hjemmesiden ikke er sikker”. Ville du så besøge denne hjemmeside? Nej nok ikke.

For at undgå netop dette, skal din hjemmeside have et SSL-certifikat. SSL står for “secure sockets layer” og er en krypteringsprotokol. SSl-certifikatet skaber en krypteret forbindelse mellem den besøgende, og din hjemmeside.

I vores support & host får din hjemmeside et SSL-certifikat, så du kan fortælle dine kunder, at din hjemmeside er et sikkert sted at handle eller besøge. Læs mere om SSL-certifikat her.

Vi holder 
din hjemmeside kørende

Når du vælger at få vedligeholdelse af hjemmeside hos mediePlan-Fyn gennem vores support & host, kan du altid forvente 30 dages backup af din hjemmeside. Når vi opdaterer vores kunders hjemmeside ugentligt, hvor vi samtidig laver en sikkerhedskopi heraf.

Skulle uheldet være ude, og din side er nede, kan vi fremskaffe den igen.

Du vil samtidig også få personlig support, når du ringer til vores telefon. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål til din hjemmeside. Vi gør alt for at besvare dine spørgsmål. Har du ændringer, rettelser eller andet du vil have lagt online, så er det med i aftalen.

Marlene Ege

Marlene Ege

Webdesigner

marlene@medieplan-fyn.dk

+45 25 80 17 18

Som webdesigner, og som hovedansvarlig for vores kunders hjemmesider, er det min vigtigste opgave at holde din side godt kørende.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.