fbpx

Tryksager

Alt i tryk og POS-materiale

Tryksager giver…

Tryksager er den nemme løsning for dig som virksomhed at profilere produkter, ydelser mm. Lad dine kunder visualisere dine produkter gennem tryksager. Der findes mange “billige” steder på nettet, hvor du kan få trykt dit materiale. Men hos mediePlan-Fyn, får du rådgivning, korrektur og tæt dialog omkring dine tryksager. 

Hvad er tryksager?

Tryksager er oftest forbundet med POS-materiale. (Point-of-sales). Dette kan forekomme gennem visitkort, flyers eller måske et produktkatelog. 

Du har mulighed for at fremvise dine produkter/virksomhed på en professionel måde, der giver dine kunder lysten til at købe. 

 

Står du og skal bruge tryksager? Lad mediePlan-Fyn hjælpe dig med kvalitet og grafisk opsætning.

Erfaring skaber grundlag

Med tidligere arbejde i trykkeribranchen, ved vi hvilke materiale, størrelser og farver, dine opgaver kræver. Du kan forvente hurtig leveringstid, høj kvalitet og nem kommunikation, når du bestiller profileringsopgaver gennem mediePlan-Fyn.

Jesper Theodorsen har med tidligere arbejde i trykkeribranchen,og uddannet inden for det grafiske stor kendskab til den rette vægt på papir, foliekvalitet og profiltøj. Derfor er mediePlan-Fyn leveringsdygtige på rigtig mange områder.

Jesper Theodorsen

Jesper Theodorsen

Ejer & salgschef

jesper@medieplan-fyn.dk

+45 31 25 71 41

Med 18 års erfaring fra trykkeri, og 6 år som produktionsansvarlig på et reklamebureau, ved jeg, hvor vigtig den rigtige kvalitet til tryksager er. Du kan derfor altid ringe og spørge til råds, hvis du skal have lavet folietekster, tryksager eller andet.

Og ja, der er stor forskel på 170 grams papir og 250 grams papir.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.