SEO gør dig synlig - med en bedre placering på Google

Hvorfor bruge søgemaskineoptimering?

Hos mediePlan Fyn har vi stor erfaring med professionel og effektiv SEO (Search Engine Optimization) – eller på dansk: Søgemaskineoptimering. Vi tilbyder at optimere din hjemmeside, så den bliver let at finde med en simpel søgning på f.eks. Google.

SEO indebærer mange forskellige aspekter. Èn af de ting, vi arbejder med, er optimering af søgeord. Det foregår på den måde, at vi sammen med dig finder frem til nogle ord eller sætninger, som betegner din hjemmeside, sådan at din hjemmeside dukker op ved søgning på disse ord. Hvis du f.eks gerne vil have, at din hjemmeside kommer frem, når der søges på “maler i Odense”- sørger vi for, at forekomsten af disse ord optimeres på din side.

Det hjælper søgemaskiner, som Google, med at finde din side relevant og prioritere den højt.

Tekstforfatter

Intet indhold? Intet problem!

Søgemaskineoptimering inkluderer hos mediePlan Fyn en tekstforfatter. Uden gode og SEO-venlige tekster er det nærmest umuligt at få gode resultater. Derfor bliver der udarbejdet professionelle tekster til din hjemmeside – eller rettet i dem, du allerede har, hvis dette ønskes. Alle tekster vil opfylde de krav, som gør det muligt at udføre professionel SEO på din hjemmeside.

Få indblik i processen

Når din hjemmesides SEO er optimeret, vil den langsomt bevæge sig op ad resultatlisten på Google og andre søgemaskiner. Processen kan tage noget tid  – alt efter konkurrencen i den valgte branche – men når først den ønskede effekt er opnået, holder den i lang tid.

Vi udarbejder løbende interne analyser – hvor der overvåges blandt andet din hjemmesides placering, hvorledes de udvalgte søgeordene placering flytter sig på Google mm.

Krydrer din SEO med Google Ads. Skab et boost af besøgende med annoncering via Google. Formidle budskaber, produkter eller andet med Google Ads. Læs mere om det her.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os