Engager dine kunder med sociale medier

De sociale medier spiller i dag en stor rolle for både virksomheder og privatpersoner. Sociale medier fungerer efterhånden som primære kommunikationskanaler for de mange virksomheder – og har potentiale til at nå ud til mange mennesker.

Det kan være en tung opgave at løfte – hvis ens sociale medier skal køre professionelt.

Derfor tilbyder vi hos mediePlan Fyn, at håndtere din virksomhed på de forskellige sociale platforme. Dette dækker alt – lige fra oprettelse af dine virksomhedsprofiler, optimering, rådgivning og løbende udgivelse af indhold. Derudover kommer det visuelle udtryk og annoncering samt opslag på dine profiler.

Vi kan hjælpe dig med at blive synlig på danskernes foretrukne sociale medier. Ved at benytte disse kanaler – har du mulighed for at holde dine kunder opdateret og fortælle dem omkring nyheder. Udover muligheden for at informere dine kunder skriftligt – har du også mulighed for at vise dine produkter i form af billeder og videoer.

Valg af platform

Facebook eller Instagram

Hvilken social platform er mest optimalt for dig og din virksomhed? Vi tilbyder hos mediePlan Fyn, at vejlede dig omkring – hvilke sociale medier, der passer bedst til din virksomhed. Det er vigtigt at kommunikere med sine kunder gennem de rette sociale medie – både visuelt og skriftligt.

Til dig der kun har brug for hjælp en gang imellem – tilbyder vi et klippekort, hvor du bl.a. kan få rådgivning, korrekturlæsning, opdateringer og hjælp til at lave opslag.

Slip for et enormt stykke arbejde

Når dine virksomhedsprofiler er professionelt oprettet eller optimeret – vil du skulle bruge tid på enten, at finde dine nuværende kunder eller anskaffe nye følgere. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at f.eks. anskaffe nye følgere gennem annoncering på de sociale medier. 

For at du kan se hvordan din udvikling på de sociale platforme har været under en annoncering – får du efterfølgende en gennemgang af hvorledes annoncen har klaret sig. 

Vi står til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller vejledning med dine profiler. Hvis du ønsker, at vi skal stå for vedligeholdelse eller opdateringer af hele din profil – kan vi også hjælpe dig med dette.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os