Skal din virksomhed sende nyhedsbreve?

by | 5. Apr. 2023 | Markedsføring

Hvorfor sende nyhedsbreve?

Der er rigtig mange virksomheder der sender nyhedsbreve ud til deres kunder. Men hvorfor er det egentlig en god ide at sende nyhedsbreve?

Dem der modtager nyhedsbreve fra din virksomhed er typisk personer der frivilligt har tilmeldt sig dine nyhedsbreve og har en form for interesse for din virksomhed.

Ved at sende nyhedsbreve har du direkte kontakt til dine kunder, og har god mulighed for at brande din virksomhed overfor potentielle nye kunder, samt skabe trafik til din virksomheds hjemmeside og/eller sociale medier.

Når du sender nyhedsbreve ud til kunderne er det også vigtigt at fange deres opmærksomhed og få kunderne til at læse dine nyhedsbreve. Her er det bl.a. vigtigt at have et flot og genkendeligt layout, der både får kunden til at læse dit nyhedsbrev, men også til at huske din virksomhed, og genkende den ud fra designet på nyhedsbrevene.

Det kan være med til at gøre at kunden kan genkende det næste gang og læse de næste nyhedsbreve fra din virksomhed, fordi de kan se at det er fra din virksomhed, ud fra designet på nyhedsbrevet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos mediePlan Fyn tilbyder vi at lave skræddersyede skabeloner til nyhedsbreve for din virksomhed. Skal din virksomhed sende nyhedsbreve ud til kunder regelmæssigt eller bare en gang imellem, så kan vi gøre det meget nemmere for jer.

Med en eller flere skabeloner til nyhedsbreve kan din virksomhed nemt holde den røde tråd på tværs af platforme og dit brands identitet bliver mere genkendelig og ensartet, også igennem de nyhedsbreve der sendes ud til kunden. Det vil både være med til at gøre din virksomhed mere genkendelig overfor kunden, samt være med til at fange kundens opmærksomhed og få dine kunder til at læse dine nyhedsbreve.

Der er mange virksomheder der sender nyhedsbreve, og dine kunder modtager nok nyhedsbreve fra andre end dig. Derfor er det også vigtigt at fange dine kunders opmærksomhed, og at skille dig ud fra dine konkurrenter med et flot design på dine nyhedsbreve. Det er her vi kan hjælpe din virksomhed.

Vi laver en skabelon ud fra dine ønsker og behov, og herefter skal du blot skifte teksten ud for hvert nyhedsbrev – det er nemt og enkelt.

Lyder dette som noget for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende her.