fbpx

Profilering 

Synlighed gjort nemt

Profilering af din virksomhed

Profilering kan forekomme på mange måder, og kan være den ene ting der gør, at kunden vælger dig frem for konkurrenten. Måske er det facaden der vækker genkendelighed, eller måske var det en flyer de fik?

Profilering er også det mest genkendelige i en forbruges øjne. Det er oftest her, kunden tænker tilbage til, når de skal huske logo eller hvad virksomheden laver. Profilering kan i mange tilfælde også være zero moment of truth. For det er her, kunden første gang stifter bekendtskab med din virksomhed.

Vi hjælper med profilering 
til din virksomhed

Hvad er profilering?

Profilering er oftest tryksager med budskaber, logo mm.

Eksempler på profilering:

  • Tryksager
  • Folier
  • Personaletøj
  • Film på firmabiler
  • Flag
  • Skilte
  • Facadeløsninger

 

Til vores kunde, Leki-AS hjalp vi med profilering på deres leveringsbiler.

Erfaring skaber grundlag

Med tidligere arbejde i trykkeribranchen, ved vi hvilke materiale, størrelser og farver, dine opgaver kræver. Du kan forvente hurtig leveringstid, høj kvalitet og nem kommunikation, når du bestiller profileringsopgaver gennem mediePlan-Fyn. 

Jesper Theodorsen har med tidligere arbejde i trykkeribranchen, stor kendskab til den rette vægt på papir, foliekvalitet og profiltøj. Derfor er mediePlan-Fyn leveringsdygtige på rigtig mange områder. 

Jesper Theodorsen

Jesper Theodorsen

Ejer & salg

jesper@medieplan-fyn.dk

+45 31 25 71 41

Med 18 års erfaring fra trykkeri, og 6 år som produktionsansvarlig på et reklamebureau, ved jeg, hvor vigtig den rigtige kvalitet til profilering er. Du kan derfor altid ringe og spørge til råds, hvis du skal have lavet folietekster, tryksager eller andet.

Og ja, der er stor forskel på 170 grams papir og 250 grams papir.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.