Praktikanter

af | 19. apr. 2023 | Praktik, Uncategorized

mediePlan Fyn er en alsidig virksomhed der arbejder med hjemmesider, markedsføring, profilering og meget mere. Hos mediePlan Fyn tager vi praktikanter ind næsten hvert semester, hvilket gavner mange studerende, samt tilfører stor værdi for os, da vi på den måde får nogle unge nye kloge hoveder ind.

Hos os kan du komme i praktik hvis du har interesse for at lave hjemmesider, arbejde med design- og billede redigering, marketing- og SoMe, SEO samt alt inden for onlinemarketing og webintegration.

Det fungerer rigtig godt for en virksomhed som vores at have praktikanter, da der er altid er en masse at lave, og to dage sjældent er ens. Det giver praktikanterne mulighed for at prøve lidt af hvert og lære en masse på de tre måneder de er i praktik.

De fleste af vores tidligere praktikanter har fået job i virksomheden efter praktikken som studentermedhjælpere og har været rigtig glade for det.

Praktik i hjemmesideafdelingen

Som praktikant i hjemmesideafdelingen arbejder du i tæt dialog med kunden, og får lov til at udfolde dig kreativt, både med design af hjemmesider til kunder, men også til udarbejdelse af logoer, print til tøj, flyers og andet som du sammen med kunden finder den bedste løsning til. Udover det får du også opgaver med hosting og support at arbejde med, til kundernes hjemmesider.

Praktik i marketingafdelingen

Som praktikant i marketingafdelingen arbejder du også i tæt dialog med kunden, hvor du blandt andet er med til kundemøder, sender månedlige rapporter afsted osv.

Vores praktikanter arbejder med mange forskellige opgaver, og får frihed til at være kreative og komme med deres input. Vi er en flad organisation, og vi snakker meget sammen med vores kollegaer, og hjælper hinanden når der er nogen der har brug for et input om noget tekstforfatning, et design, en annonce eller andet.

Hvis du kan lide at arbejde i en mindre virksomhed hvor du lærer en masse, og hvor to dage sjældent er ens, så kan mediePlan Fyn anbefales til dig.