mediePlan Fyn

Om mediePlan Fyn

mediePlan Fyn er et web- og marketing bureau stiftet i 2012 af Jesper Theodorsen. Vi er placeret i Odense, dette begrænser os dog ikke. Vi er et lille team, med hver vores spidskompetencer, der kan give værdi for dig.  Vi sætter os grundig ind i din virksomhed, så vi på bedst mulig vis, kan udføre den opgave, du end måtte have. 

Med Jespers ekspertise indenfor tryk og salg kombineret med resten af holdets kompetencer indenfor marketing og webudvikling, kan du trygt betro os til at udføre den opgave du end måtte have.

Hos mediePlan Fyn vil du møde et nærværende bureau, der sætter sig ind i din virksomhed, og lærer din branche at kende. Vi er et marketing bureau, der skaber forretning på stærke relationer.

“Den der ikke reklamerer for at spare penge, kan lige så godt sætte sit ur i stå for at spare tid”

 

Henry Ford, 30.07.1863 – 07.04.1947

Mød teamet

Marlene Ege

Marlene Ege

Webdesigner

Rune Englund

Rune Englund

Multimediedesigner

Jesper Theodorsen

Jesper Theodorsen

Ejer & salg

Henrik Hoffmann

Henrik Hoffmann

Fotograf

Camilla Rasmussen

Camilla Rasmussen

Marketingkoordinator

om os medieplan fyn

BAG PROCESSEN

Vi er et lille team, med hver vores spidskompetencer, og vi kan derfor på den ene eller anden måde skabe værdi for dig. Med et samarbejde ved os vil du fra starten føle dig i trygge hænder. Du får en fast kontaktperson, og du skal derfor ikke igennem 1.000 opkaldsmenuer for at få fat på en medarbejder.

Hos mediePlan Fyn vil du møde et nærværende bureau, der sætter sig ind i din virksomhed og lærer din branche at kende. Vi er et marketing bureau, der skaber forretning på stærke relationer.