fbpx

Ny hjemmeside eller webshop

Tilpasset din virksomhed

Vi skalerer din digitale tilstedeværelse med ny hjemmeside i unikt design.

Ny hjemmeside eller webshop
Helt uden binding

Helt uden abonnement

Er du på udkig efter ny hjemmeside? Og vil du ikke binde dig op på en ny hjemmeside de næste 5 år? Og frygter du at miste alt indhold ved aftalens udløb? Bare rolig. Hos mediePlan-Fyn, er den nye hjemmeside 100% din.

Det betyder, at du ejer indholdet, domænenavnet og billeder, og kan til enhver tid opsige din aftale hos os. Det er da rart – ikke?

Du får fuld adgang til din nye hjemmeside, og har du nogen spørgsmål, er der altid hjælp at hente ved os på telefonen.

Spørgsmålet er nu – Skal du have ny hjemmeside?

Ny hjemmeside eller webshop i brugervenligt design

Er det på tide, at du får opdateret din hjemmeside med nyt design, billeder og tekster? Så er du kommet til de rette.

Med en digitalisering, der ingen ender tager, er en hjemmeside dit digitale visitkort. Derfor vil det også vært ærgeligt, at kunder vælger dig fra, hvis din konkurrents hjemmeside pænere end din.

En ny hjemmeside

i WordPress er skalerbar

Når du investerer i en ny hjemmeside bygget i WordPress, investerer du også i fremtiden. WordPress gør det nemt og overskueligt, at tilbygge på din hjemmeside. WordPress skal ses som LEGO. Du har hele tiden mulighed for at bygge på. Diverse byggeklodser kaldes for plugins. Hvert plugin der er tilvalgt din hjemmeside, har til baggrund at optimere din hjemmeside, ud fra virksomhedens egne mål.

Din nye hjemmeside kan følge med tiden

Måske I har brug for en chatfunktion på hjemmesiden, indsamling af mails fra kunder, så er alle disse tilvalg plugins, som kan bygges på din hjemmeside med tiden. Dermed har du en hjemmeside, der altid følger med din virksomheds mål og udvikling. Hold altid din online aktiviteter ajour med dine offline aktiviteter. Og omvendt.

Ingen fast pris på ny hjemmeside 

Hos mediePlan-Fyn får du ikke kastet en standardpris i hovedet, når der skal udarbejdes en ny hjemmeside. Hver hjemmeside er unik, og hver hjemmeside har forskelligt behov.

Dine behov og mål for
ny hjemmeside

Derfor lytter vi til dine ønsker, forventninger til din nye hjemmeside. Måske din forretning har brug for en webshop, eller måske har du brug for en blog? Vi hjælper dig med det helt rette tilvalg til din nye hjemmeside.

Marlene Ege

Marlene Ege

Webdesigner

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.