Murermester SK logo

Murermester SK

af | 7. nov. 2023 | Cases

SK Murer ApS har for nylig opgraderet virksomheden, og hedder derfor Murermester SK nu. Murermester SK er et murerfirma, der udfører store som små byggeprojekter. Står du overfor et byggeprojekt som du ønsker hjælp til, kan du roligt kontakte Murermester SK. 

Redesign, tekstforfatning og SEO

Udover at have skiftet navn, havde SK Murer ApS en gammel hjemmeside, der trængte til en opdatering, og valgte derfor at få et redesign af hjemmesiden. Udover et redesign af selve hjemmesiden, valgte de også mediePlan Fyn, til at lave tekstforfatning på den nye hjemmeside. 

Når vi laver tekstforfatning til hjemmesider, laver vi dem altid SEO venlige. Ved at lave SEO-venlige tekster på hjemmesiden, er det med til at gøre at søgemaskinerne (som f.eks. Google, Bing og andre) rangerer hjemmesiden højere, da den ser teksterne som af høj kvalitet og opdateret indhold.

For at blive ved med at være relevant og have opdateret indhold, er det vigtigt at opdatere SEO for hjemmesiden hver måned. Derfor gav det god mening at få mediePlan Fyn til at stå for virksomheden SEO også, da vi står for hjemmesiden i forvejen.

Vi er rigtig glade for samarbejdet, og takker for tilliden.

Om denne case:

  • Redesign
  • Tekstforfatning
  • SEO

Har du brug for hjælp til dit byggeprojekt?

Besøg deres nye hjemmeside på www.sk-murer.dk, og se nogle af deres tidligere projekter.

Har din virksomhed også brug for en ny hjemmeside? Vi hjælper dig gerne! Kontakt os her.