Få hjælp til effektiv markedsføring

Medierådgivning hos mediePlan-Fyn, er for Jer der mangler en professionel sparringspartner. Det er et stort stykke arbejde at drive virksomhed. Derfor kommer markedsføring for mange i anden række, og har man ikke overblik eller en målrettet markedsføringsstrategi – får man ikke meget for sine penge – og må man ofte kigge langt efter resultater.

Hos mediePlan Fyn tilbyder vi derfor at hjælpe dig med markedsføring. Du kan få besøg af en af vores medierådgivere – eller komme til os – så vi kan få et overblik. Derefter udarbejder vi, i samarbejde med dig, en konkret strategi for din virksomhed.

Slip for telefonsælgere

Vi tager snakken

Vi tilbyder dig og din virksomhed, at du kan videresende alle opkald, som du modtager fra diverse telefonsælgere, til os. Det betyder, at du vil blive fri for at bruge tid og energi på at besvare opkald fra annoncesælgere m.m. – Og i stedet lade mediePlan Fyn tage sig af det.

Vi besøger dig

Vores medierådgivning indebærer et personligt besøg af én af vores rådgivere. Under besøget gennemgår vi din nuværende markedsføring. Ud fra den information vi får af dig under mødet samt vores mange års erfaring – vil vi derefter udarbejde en plan for din virksomheds fremtidige markedsføring.

Hvis det er er muligt, genforhandler vi gerne dine nuværende aftaler eller forhandler nye markedsføringsaftaler på dine vegne, så du får mest muligt for dine penge. På denne måde sikrer vi, at din virksomhed står stærkt og når ud til kunder.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os