fbpx

Logodesign 

Visuelt udtryk for din virksomhed

Logodesign
– et godt sted at starte sit brand

Et logo er et helt unikt visuelt udtryk for din virksomhed. Gennem et logodesign har du mulighed for udtrykke din virksomheds identitet over for dine kunder.  Et logo skal afspejle din virksomheds identitet, vision og mission. Med første øjekast skal kunden forstå, hvad din virksomhed handler om.

Med mange års erfaring fra trykkeribranchen, og uddannet inden for design, sidder vores team klar til at sætte visuelt udtryk på din virksomhed. Du er i gode hænder fra start til slut. 

Hos mediePlan-Fyn
får du logodesign:

  • Op til 4 logoforslag 
  • Viderarbejdelse og redigering af valgt logo

Sammen sætter vi os ind i dine ønsker til et logo. Et logo er for mange et rigtigt personligt område. Det er en speciel følelse, når man får det endelige resultat, og kan fremvise det til sine kunder.

Det ved vi. Derfor er du også med hele vejen. 

Vi lytter og arbejder ud fra dig og din virksomhed. Og vi er ikke tilfredse, før du er. 

Dit logo 
Dit design!

Når du er tilfreds med det endelige resultat får du tilsendt dit nye logo. 

  • Det er 100% dit logo med ophavsret
  • Et logo efter industristandarder 
  • Et logo i alle de relevante filformater. 

Vi tilsender logoet i alle de relevante filformater. Du får alle filformaterne, så du kan bruge det til tryk, digitalt eller noget helt tredje. 

Logoet er 100% dit, og du skal derfor ikke være bange for at vi har ophavsret på det. 

Marlene Ege

Marlene Ege

Webdesigner

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.