Leki Taxfree

by | 31. Aug. 2023 | Cases

Case

Hvis en virksomhed har brug for at få oprettet, redesignet eller opretholde en hjemmeside, kan det være en god idé at kontakte mediePlan Fyn.

Det er nøjagtig hvad Leki Taxfree gjorde, da de bad os om at udarbejde en hjemmeside til dem.

Herunder kan du læse lidt om virksomheden, og se hvordan hjemmesiden blev.

Virksomheden

Leki Taxfree blev stiftet i 1989 og har siden da, bl.a. lavet merchandise i forskellige brancher. Dette har givet virksomheden mange års erfaring med bæredygtig produktion på en række områder.

Leki Taxfree er en virksomhed med flere specialer, bl.a. indenfor bæredygtige indkøbsposer til butikker, institutioner, supermarkedskæder m.m. Virksomhedens koncept går ud på at mindske brugen af engangsplastik, hvorfor deres produkter skal kunne bruges i lang tid.

Gennem deres mangeårige erfaring inden for branchen har Leki Taxfree formået at skabe et produkt i et slidstærkt materiale som kan holde i mange år.

Ideen til at lave bæredygtige indkøbsposer, kom som en reaktion på den store mængde af spild-plast, som engangsposer udgør. I stedet for at bruge indkøbsposen én gang, skulle posen være indbydende som en genanvendelig løsning.

Hvorfor vælge Leki Taxfree som samarbejdspartner?

Hos Leki Taxfree garanteres det, at kvaliteten af produkterne altid opfylder den samme høje standard produktionen. Deres samarbejdspartnere er ALLE godkendt af organisationer som f.eks. Amfori/BSCI eller lignende internationale ordninger, således at de sikrer ordentlig og ansvarlig produktion af alle deres produkter.

Med over 30 års erfaring inden for branchen har Leki Tax free bevist deres evne som en pålidelig leverandør. Deres langvarige og tætte samarbejde med producenter udgør grundlaget for at skabe produkter af absolut højeste kvalitet.

Hjemmesiden kan ses her: www.leki-taxfree.dk 

Hjælp til

Leki Taxfree bad om hjælp til en større online tilstedeværelse. Dette indebar:

– Udarbejdelse af hjemmeside
– Opsætning af Google My Business