fbpx
Uncategorized

Hvorfor er Email Marketing vigtigt?

Af marts 19, 2020 No Comments

Email Marketing er en form for markedsføring der benyttes af virksomheder / hjemmesider, for at nå ud til deres kunder på en anden måde end almindelig markedsføring. Med Email Marketing sender virksomheder / hjemmesider nyhedsbreve, kampagner og andet markedsføring ud til kunder gennem emails.  Du kan læse mere om hvad Email Marketing er her.Hvorfor-er-Email-marketing-vigtigt-mediePlan-Fyn

Hvorfor er Email Marketing vigtig?

Email Marketing spiller en væsentlig rolle for mange virksomheder som der ønsker at nå ud til deres kunder på en mere personlig måde. De fleste virksomheder rammer målgrupper som de ellers ikke ville kunne ramme. Early birds som ønsker at være de første til at eje de helt nye produkter, tilbudsjægerne der sidder og venter på tilbud, og dem som bare gerne vil følge med i nyheder. 

  • Hvis der ikke eksisterede en Email Marketing platform ville virksomheder miste deres salg og loyale kunder som der sidder på mobilen, og venter på emails med nye varer eller tilbud fra deres yndlings mærker. 
  • Uden en Email Marketing platform, som der automatisk sender mails ud til kunder, ville virksomheder selv skulle sidde og sende hver enkelt mail. Virksomheder ville næsten skulle have en hel afdeling der hed mail korrespondance, som ville være en dyr omkostning og tage en masse af virksomheders tid.
  • Email Marketing er en meget personlig form for markedsføring da det rammer hver enkelt person i deres egne personlige mailbokse. Uden Email Marketing ville den personlige kundekontakt være ikke eksisterende, udover i fysiske butikker. 

Der er mange flere ting at nævne om Email Marketing og hvis det ikke eksisterede. Virksomheder verden over ville skulle finde andre alternativer til at kunne nå ud til deres kunder og skabe den personlige kundekontakt, samt informere dem om nyheder, tilbud osv. Heldigvis for virksomheder / hjemmesider er det kommet for at blive.