Hvem er mediePlan Fyn?

af | 28. jun. 2023 | Ydelser

mediePlan Fyn er et alsidigt mediebureau placeret i hjertet af Odense. Vi tilbyder en række løsninger indenfor markedsføring, hjemmesider og profilering til din virksomhed.
Vi hjælper virksomheder i alle brancher og i alle størrelser. Har du en mindre, mellemstor eller større virksomhed, så står vi klar til hjælpe. Vi er specialister indenfor markedsføring og hjemmesider, og har hjulpet mange kunder i alle slags brancher.


Ny hjemmeside

Hos mediePlan Fyn tilbyder vi at lave en helt ny hjemmeside til din virksomhed. Vi har lavet over 100 løsninger, og har erfaring med at lave hjemmesider til forskellige brancher og i mange forskellige designs.
Udover at lave nye hjemmesider tilbyder vi at lave en opdatering af Jeres nuværende hjemmeside. Her vil din hjemmeside få en opdatering med nye tekster, billeder og et nyt design. Både med en ny hjemmeside og en opdatering af Jeres gamle, vil vi tilpasse løsningen efter kundens behov, og tage beslutninger i fællesskab med kunden.

Få hjælp til markedsføring

Vi tilbyder en række løsninger til markedsføring til din virksomhed. Heriblandt annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn samt Google Ads. Vi vejleder altid vores kunder, og finder frem til den løsning der giver bedst mening for lige præcis din målgruppe og den givne branche.

Synliggør din virksomhed

Det er vigtigt for virksomheder at være synlige overfor kunden, og helst være et skridt foran konkurrenterne når det handler om at være synlig. Vi tilbyder vores kunder hjælp til at blive synlige på Google og andre søgemaskiner. Her tilbyder vi hjælp til SEO og Google My Business.

Profilering af din virksomhed

Ønsker du at skabe synlighed og øge genkendeligheden til din virksomhed er profilering noget du bør overveje. Hos mediePlan Fyn har vi erfaring i trykkeribranchen, og ved hvilke materialer, størrelser og farver der skal benyttes til de forskellige projekter. Vi tilbyder løsninger i form af tryksager, folier, personaletøj, skilte og facadeløsninger. Vi finder sammen med kunden frem til hvilken løsning der skal bruges til hvad, og hjælper med at skabe synlighed og genkendelighed.


Skal vi hjælpe din virksomhed?

Hos mediePlan Fyn er der ingen bindingsperiode. Det vil sige at du ikke er bundet til en kontrakt i mange år af gangen, men kan til enhver tid vælge at opsige aftalen ved os. Vi rummer alle størrelser virksomheder og tilbyder hjælp til virksomheder i alle brancher
Skal vi hjælpe din virksomhed? Kontakt os uforpligtende, så finder vi en løsning der passer til Jer.