Hvad er profilering?

by | 15. Mar. 2023 | Ydelser

Der er mange fordele for din virksomhed ved at bruge profilering. Profilering er en god mulighed for at synliggøre din virksomhed mere og skabe genkendelighed til dit brand.
Der er mange former for profilering, og rig mulighed for at finde noget der matcher din virksomhed og Jeres målgruppe. I dette blogindlæg vil vi komme ind på nogle muligheder for profilering, og forklare kort om de forskellige former.

Tryksager

Tryksager kan være mange forskellige produkter. Det kan for eksempel være flyers, visitkort, roll up’s, plakater osv. Listen er lang, men kort sagt er tryksager alle de produkter der bliver sendt til tryk og får tekster, design eller andet print på.

Folie til biler og facadeløsninger

Profilering i form af folie til biler og facader er en rigtig god måde at synliggøre din virksomhed på. Her kan der være tale om for eksempel folie med virksomhedens logo til vinduer eller andre facader.
Folie til firmabiler eller lastbiler er også en mulighed inden for profilering. Denne form for profilering er meget brugt blandt håndværkerfirmaer og virksomheder der kører store biler eller lastbiler.

Personaletøj

Print på personaletøj er en meget populær profilerings metode. Ved print på personaletøj skaber du både genkendelighed og synlighed, men det giver også et professionelt udtryk udadtil, og skaber en rød tråd gennem hele virksomhedens brandidentitet.
Personaletøj fungerer især godt i virksomheder hvor man betjener kunder ude i butikken, hvor det gør det nemt for kunden at finde medarbejderne og spørge om hjælp.

Beachflag

Beachflag er en god mulighed for at fange kundens opmærksomhed gennem det visuelle udtryk. Beachflag fås i forskellige former, og er holdbare – også på stranden. Virksomheder ønsker ofte sit logo, og et slogan på beachflag, men der er mange forskellige muligheder.

Skilte

Skilte er en meget gammel form for markedsføring, der har været brugt i rigtig mange år. Den er dog effektiv, og stadig meget populær. Skilte skaber også synlighed, og er med til at tiltrække kunder til din butik.

Har du brug for hjælp til at synliggøre din virksomhed?

Hos mediePlan Fyn tilbyder vi profilering i form af alle de ovennævnte. Vi har stor erfaring i branchen, og kan også lave specialløsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende, så finder vi en løsning sammen, der dækker dine behov.