Hvad er Google Business Profile?

af | 3. maj. 2023 | Google

Google Business Profile er et værktøj der kan gøre din virksomhed mere synlig på Google. Google Business Profile gør det også nemt for kunden at interagere med din virksomhed, da din adresse bliver vist på et kort, og kunden derigennem kan finde vej direkte til din virksomhed. På samme måde som med kortet, kan kunden også ringe til dig direkte via din Google Business Profile.

Google Business Profile skaber synlighed

Der er flere fordele for virksomheder ved at have en Google Business Profile. En fordel er, at din virksomhed bliver mere synlig på Google. En Google Business Profile vises altid højt oppe på Google. Det vil sige, at ved at have en Google Business Profile, kan din virksomhed komme til at være placeret højere oppe på Google end annoncer og organiske resultater.
Udover det, giver Google Business Profile dine kunder mulighed for at skrive en anmeldelse om din virksomhed. Jo bedre anmeldelser din virksomhed får, jo større chance er der for at kunder vil opsøge din virksomhed.
Du kan aldrig styre hvad folk skriver i deres anmeldelser, men du kan styre hvordan du håndterer anmeldelserne. Får din virksomhed for eksempel en dårlig anmeldelse er det en god ide at svare dem og vise udadtil at du tager hånd om de kunder der har haft en dårlig oplevelse, og prøver at hjælpe kunderne, så de får en god oplevelse. Dette vil også være med til at placere din profil højere oppe på Google, da det viser engagement, og at din virksomhed yder en god service.

Gør det nemt for kunden at finde din virksomhed

Med en Google Business Profile gør du det meget nemmere for kunderne at kontakte dig. Du har nemlig mulighed for at oplyse både åbningstider og telefonnummer på din profil. Dette gør det meget nemt og ukompliceret for kunderne at få fat på dig.
På din profil kan du med fordel tilføje flere billeder der viser hvem din virksomhed er, og hvilke ydelser I tilbyder. Du vælger selv hvilke billeder der vises i hvilken rækkefølge, og kan løbende opdatere billederne, samt slette dem der trænger til en udskiftning.

Det er altid en god ide at være så synlig overfor kunden som muligt, og at give kunderne mulighed for at kontakte din virksomhed. Det bør også altid være nemt at få fat på din virksomhed, med få steps i processen.
Google Business Profile sørger for disse ting, og derfor giver det rigtig god mening for en virksomhed at have en Google Business Profile.

Hos mediePlan Fyn tilbyder vi at lave en Google Business Profile til din virksomhed. Kontakt os uforpligtende, vi står klar til at hjælpe din virksomhed.