Der er utrolig mange former for markedsføring og Email Marketing er kun en brøkdel af det. Med Email Marketing sender man nyhedsbreve, kampagner og andet markedsføring gennem emails. Formålet med at benytte Email Marketing, er at sende mails der kan kan vække folks interesse for firmaet / hjemmesiden, som forhåbentlig vil resultere i salg.

Før man kan benytte sig af Email Marketing, så skal folk først give firmaer / hjemmesider en tilladelse til at sende sende mail ud dem, med forskellige markedsførings elementer. Denne tilladelse kan fås på mange måder. Den mest hyppigste måde, gennem hjemmesider, er at få de besøgende til at tilmelde sig hjemmesiden nyhedsbrev. På den måde kan de regelmæssige besøgende / kunder, få en mail omkring nyt indhold på hjemmesiden, eller om tilbud på en webshop. Email Marketing er en god form for markedsføring, der tillader firmaer / hjemmesider at få en større og bedre kundekontakt.

Email Marketing er et markedsføringsform der benyttes at rigtig mange firmaer / hjemmesider, da det er med til at holde deres kunder / besøgende opdateret på alt hvad der er. Email Marketing er en markedsføringsform der er kommet for at blive.Hvad-er-Email-MarketingmediePlan-Fyn

Email Marketing Program

Der findes forskellige Email Marketing programmer som man kan benytte sig af. Programmerne er med til at hjælpe firmaer og hjemmesider med at opbygge kunderelation til deres besøgende. Derudover så er programmerne gået hen og blevet en stor nødvendighed for mange firmaer og hjemmesider. Dette skyldes programmernes ekspertise i at sende og modtage mails, som der skal svares på.

En af de mere kendte programmer er MailChimp. MailChimp er verdens største marketing automations platform. MailChimp hjælper både små og mellemstore virksomheder, med deres markedsføring gennem mails. Når folk tilmelder sig til nyhedsbreve fra et firma eller hjemmeside som der benytter MailChimp, så vil det automatisk blive registreret hos MailChimp. Inde på din Mailchimp konto kan du selv designe dine mails, bestemme hvornår og hvor mange gange om ugen de skal sendes ud. Du kan derudover også tilknytte et nyhedsbrev tilmeldelse pop-op til din hjemmeside.