fbpx

NYHED

Mere viden om

Seneste nyheder

Hvad er Brand Story Telling?

af | mar 26, 2020 | 0 Kommentarer

Den dag i dag lever virksomheder af deres kunder og deres efterspørgsler. For at nå ud til kunder indenfor den valgte målgruppe, er det en nødvendighed for virksomheder at markedsføre dem selv med de rigtige metoder og gennem de rigtige platforme. For at få kunder til at købe og vise interesse for forskellige virksomheder og brands, er det vigtigt at etablere gode kunderelationer og høj kundeloyalitet. Dette gør man med Brand Story Telling.

Hvad er Brand Story Telling?

Brand Story Telling bruges til at fange kunders opmærksomhed, danne kunderelationer og kundeloyalitet til de forskellige kundesegmenter. Dette gøres ved at sætte fokus på den individuelle virksomhed, deres kernefortælling og deres værdier. 

Dette vil sige at man med fortællinger, kernefortællinger og værdier, uddyber virksomheder ned til mindste detalje. Man går ind og fortæller hvad det er individuelle virksomheder står for, hvorfor de står for netop disse ting, hvilke produkter de sælger, hvilke værdier virksomhederne har, hvorfor det er de har netop de værdier osv. Ideen bag Brand Story Telling er at komme tættere på ens kunder, skaffe nye kunderelationer, skille sig ud fra konkurrenter og skabe kundeloyalitet, på baggrund af virksomhedens fortælling og værdier.

Hvad-er-brand-story-telling_-mediePlan-Fyn

Eksempler på Brand Story Telling

Der er mange etablerede og verdenskendte virksomheder verden over der benytter sig af Brand Story Telling.

  • I Danmark er Carlsberg group  en virksomhed der repræsentere meget mere end øl og bryggeri. Carlsberg group er en dansk kulturinstitution som mange turister kender til og besøger hvert år. 
  • Det verdenskendte Disney fænomen repræsentere mere end film og forlystelsesparker. Disney repræsentere barneminder og familieglæde som folk rejser mange kilometer for at opleve.
  • Nike, det verdenskendte sportsmærke repræsentere mere end bare sports produkter. Nike er et mærke der repræsentere flere kendte sportsstjerne og er med til andre liv igennem sporten.
  • Coca Cola, er et af de mest kendte brands i verden, og de repræsentere meget mere end bare læskedrik. Coca Colas storytelling skabte bl.a. den røde julemand som alle kender til i dag.

 

0 kommentarer

Seneste blogindlæg