mediePlan Fyn

Vi står for sikkerheden af din hjemmeside

Hos mediePlan Fyn, kan du altid forvente 30 dages backup af din hjemmeside gennem vores hosting og support. Vi opdaterer vores kunders hjemmesider ugentligt, hvor vi samtidig laver en sikkerhedskopi heraf.

R

Vedligeholdelse af hjemmesiden

Vi sørger for at din hjemmeside hele tiden er opdateret, så den både er sikker og hurtig. 

R

30 Dags backup

Vi tager backups af din hjemmeside og har dem liggende lokalt, så hvis der skulle ske nogle problemer med hjemmesiden kan vi altid lægge en tidligere udgave af siden op.

R

SSL Certifikat

SSL certifikat er vigtigt for hjemmesider nu til dags, det sikre dine brugere at din hjemmeside er sikker og de ikke skal bekymre sig når de åbner den.

Vedligeholdelse af hjemmeside

Vedligeholdelse af din hjemmeside er utroligt vigtigt. Ikke alene, kan manglende opdateringer være et direkte sikkerhedsbrud. Du har sikkert fået en rigtig flot hjemmeside, men ved ikke hvordan den skal vedligeholdes? Bare rolig. Vi hjælper dig.

Hjemmesider lavet i det kendte CMS system, WordPress, skal løbende opdateres. Det er vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret, da ældre versioner af din hjemmeside kan have “åbne” huller.

Opdatering af plugins

Når man arbejder med WordPress-sider, bruges der oftest plugins, som er hjælpeprogrammer til WordPresshjemmesiden. Oftest er det ikke nok “bare” at opdatere sin hjemmesides tema. Faktisk skal plugins også opdateres løbende. Hver manglende opdatering, er et åbent hul for udefrakommende til din hjemmeside.

Lyder dette som noget for dig?

Så kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og udarbejder et produkt som opfylder dem.

7 + 3 =

Information

 

Telefon

+45 22 57 53 40

 

Support telefon

+45 25 80 17 18

 

E-mail adresse

info@medieplan-fyn.dk

 

Adresse

Åløkke Allé 5-7
5000, Odense C

Kontakt

Telefon: +45 22 57 53 40

Support telefon: +45 25 80 17 18

E-mail: info@medieplan-fyn.dk

CVR: 40 45 22 65

Google Partner

Certifikat af Google Partner