Ingen binding, ingen dyre abonnementer. Din hjemmeside er 100% din

Hos mediePlan tilbyder vi hjemmesider uden abonnement. Det betyder, at hjemmesiden er din – og at den ikke er bundet af nogen abonnementsaftale. Derudover er alle de hjemmesider, som vi designer og opbygger, lavet i det brugervenlige og anerkendte WordPress CMS.

Hjemmesider er i dag blevet en af de mest vigtige og effektive måder at markedsføre sin virksomhed på. Derfor forstår vi hos mediePlan vigtigheden af at være synlig på hjemmeside – så din virksomheds kunder nemt og hurtigt kan finde svar på deres spørgsmål.

Support og hosting

Vi sørger for det hele

mediePlan tilbyder at lægge din nye hjemmeside på webhotel, samt stå for support af denne. For dig betyder det, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig med ændringer af f.eks. billeder eller tekst på hjemmesiden. Desuden hjælper vi dig med at flytte dine emails fra din gamle udbyder.

Kom godt i gang

Vi tilbyder i forbindelse med en ny hjemmeside, at udføre SEO på den – uden abonnement. På den måde sikrer vi, at søgemaskinerne, som f.eks. Google, lettere kan finde din virksomheds hjemmeside og samtidig give hjemmesiden en højere placering på Google. Læs mere om vores SEO-løsninger her.

Når vi designer en hjemmeside uden abonnement for dig, betyder det samtidig, at denne er Responsive. Dvs. vi sørger for at tilpasse hjemmesiden til alle tre platforme: PC, tablet og mobil.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os