Hauge Stål

af | 7. nov. 2023 | Cases

Hauge Stål er specialister i kvalitetssikret arbejde. De tilbyder løsninger indenfor stålkonstruktioner, og har mulighed for at levere stålkonstruktioner til ethvert projekt. Hos Hauge Stål har de over 30 års erfaring, og står klar til at hjælpe dig.

Redesign af hjemmeside

Hauge Stål havde en gammel hjemmeside der trængte til en opdatering. Derfor kontaktede de mediePlan Fyn og fik et tilbud. Det sagde de ja til, og vi gik i gang med at lave et redesign af den gamle hjemmeside. Resultatet blev rigtig flot, og kunden var tilfreds.

Vi forbedrede deres online tilstedeværelse ved udarbejdelse af et redesign, som indebar følgende:

Et redesign af en hjemmeside indebærer at ændre udseendet, funktionaliteten og/eller strukturen på en eksisterende hjemmeside for at forbedre den. 

  1. Evaluering af den nuværende hjemmeside, hvor vi vurderer den eksisterende hjemmeside for at identificere svagheder, udfordringer og områder, der skal forbedres. 
  1. Oprettelse af et nyt visuelt design for hjemmesiden, herunder farver, typografi, layout.
  1. Gennemgang og opdatering af hjemmesidens indhold for at sikre, at det er aktuelt, relevant og effektivt i forhold til de fastsatte mål.
  1. Gennemførelse af de tekniske ændringer og tilføjelser, der er nødvendige for at realisere det nye design og funktionalitet.

Har du brug for hjælp til dit næste projekt?

Besøg den nye hjemmeside på www.haugestaal.dk og læs mere om hvad de tilbyder.

Trænger din hjemmeside også til et redesign? Eller kunne du måske tænke dig en helt ny hjemmeside? Vi hjælper gerne med begge. Kontakt os her og hør mere.

Om denne case:

Hauge Stål havde brug for en opdatering af deres hjemmeside. Dette indebar:

  • Redesign af hele hjemmesiden