Tryk af grafisk materiale - det handler om at skille sig ud

Har du eller din virksomhed et logo, design eller andet, der skal trykkes på tøj, skilte, kuglepenne, elektronik eller noget helt andet?

Hos mediePlan Fyn kan vi lave tryk på næsten alle materialer. Vi har et utrolig bredt udbud og kan imødekomme ønsker om et unikt design.

Har du ikke allerede et logo eller design? Så kan vi hjælpe dig med at få lavet et af en dygtig grafiker.

Merchandise

Brug for lidt mere?

Hos mediePlan Fyn hjælper vi dig gerne med at bestille og designe helt unikt merchandise til din virksomhed. Uanset om det er keyhangers, armbånd, flag, tøj, kasketter, elektronik eller noget helt andet. Hvad end du har i tankerne, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Vi udarbejder ønskede produkter i tæt samarbejde med dig – så vi får skabt et flot resultat, der lever op til dine forventninger.

Tryk, folie og dekorationer

Skal du bruge kuverter, brochurer, skilte, bannere eller lignende fysiske genstande med tryk på? Vi kan hjælpe dig med at gøre det til virkelighed.

Vi har hos mediePlan Fyn stor erfaring med tryksager, da vi beskæftiger os med det dagligt. Ligeledes udarbejder vi grafiske designs til dekoration af biler – som er noget, der virkelig kan gøre en virksomhed synlig i by-billedet.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os