fbpx

Google Shopping 

Få dit produktkatalog på Google

Vis dine produkter på Google
– og øg konverteringen

Har du en webshop, så ved du allerede nu, at købsrejsen er kompleks, og kan påvirkes af flere facetter. Der kan være langt fra den søgende til den købende. Hvorfor ikke forenkle rejsen, og præsenterer dine varer på Google? Det øger konverteringen, og forkorter købsrejsen betydeligt.

Google Shopping gør det muligt at fremvise dine produkter på Google som et online produktkatalog. 

 

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping er et online produktkatalog, som lader webshops promovere deres produkter på Google.

Med Google Shopping har du mulighed for at promoverer dine produkter gennem billeder, relevant information, priser og meget mere.

Krydrer din Google Shopping med de velkendte søgeannoncer, og du formår at ramme de vigtige kanaler på Google.

 

 

Vi holder dig opdateret

Vi sætter din Google Shopping kampagner op i Google Merchant Center og udarbejder annoncetekster, søgeord og udvidelser. Vi opdaterer løbende din konto – og regulerer løbende dine kampagner, så de performer bedst. 

Hos mediePlan-Fyn er vi certificeret Google bureau – og er altid med på de nyeste trends, samt opdateringer på Google Shopping. 

Du får adgang til din konto – så du selv kan følge med og se dine annoncers udvikling, samt præsentation. Vi ønsker 100% gennemsigtighed. 

“Som certificeret Google Partner, er det min vigtigste opgave at holde mig opdateret på Google og Google Trend. Samtidig bestræber jeg mig på, at give dig mest værdi for annoncekroner. Ud over at sætte mig ind i Google, sætter jeg mig også ind i dit produkt, så vi sammen kan sætte mål, der giver mening for dig og din virksomhed.”

– Frederik, marketingkoordinator.

Frederik Ehlers

Frederik Ehlers

Marketingkoordinator

Google Ads

Kom til tops på Google med betalt annoncering. Gå ikke glip af potentielle kunder. Vi er certificeret Google Ads Bureau.

Google My Business

Har du gjort virksomhedens visitkort digitalt på Google? Hvis ikke hjælper vi med at opsætte Google My Business.

Google Analytics

Ved du, hvordan kunderne interagerer på din hjemmeside? Gennem Google Analytics er det muligt at spore relevant data fra din hjemmeside.

Display annoncering

Gennem Google Ads er det muligt at visualiserer dine annoncer med billeder og videoer. Annoncerer på Google Display Netværk.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.