fbpx

Google My Business

Digitalt visitkort på Google

Har din virksomhed 
et digital visitkort?

Du har sikkert prøvet det. Du googler efter virksomheder, som tilbyder en eller anden service, du har brug for. Google kvitterer din søgning med lokale virksomheder, som har adresse tæt på dig.

Men hvad hvis din kunder søger efter dig, men du ikke er at finde, fordi du ikke har en virksomhedsprofil? Gå ikke glip af potentielle kunder med en Google My Business profil.

Udover at være et digitalt visitkort, har dine kunder også mulighed for at give din virksomhed anmeldelser, og du har mulighed for at svare på dem. Og en god anmeldese kan være grundlaget for en ny kunde – ikke? 

Hvad er en
Google My Business?

Google My Business er en virksomhedprofil på Google. Se det som din virksomheds digitale visitkort. 

Gennem Google My Business har du mulighed for at få din virksomhed på Google Maps med relevante informationer, som dine potentielle kunder kunne have brug for. 

Hvilke informationer kan man give? 

Din virksomhedsprofil giver dig et bredt udvalg af metoder, hvorpå at give de rette informationer til de søgende. 

Disse informationer kunne være: 

  • Virksomhedsadresse (til brug af rutevejledning)
  • Åbningstider
  • Telefonnummer
  • Link til hjemmeside 
  • Billeder 
  • Opdateirnger 

Vi hjælper med opsætning
af Google My Business

Google My Business er et MUST HAVE for virksomheder, der ønsker en mere digital tilstedeværelse. Hvorfor skal den søgende ringe til dig, hvis det er din konkurrent der popper op først på Google Maps? 

Hos mediePlan-Fyn får du professionel opsætning af din Google My Business. Vi hjælper med konkret indhold, billeder og vigtige links, så din virksomhed altid vil være at finde. 

Du får samtidig fuld ejerskab på den, så den følger din virksomhed – og ikke os. 

Gør din digitale tilstedeværelse relevant

Vi lever i en tid, hvor omstilling skal kunne ske fra minut til minut. Derfor er den digitale tilstedeværelse af virksomheder også utrolig vigtigt. Gå ikke glip af potentielle kunder, der søger efter dig på Google.

Google tilbyder en masse produkter, der på den ene eller anden måde er relevant for din virksomhed. Om det er betalt annoncering, dataanalyse eller en virksomhedprofil, er underordnet, men vi hjælper dig og din virksomhed med den helt rette løsning.

Frederik Ehlers

Frederik Ehlers

Marketingkoordinator

Google Ads

Den hurtigste vej til tops på Google, er gennem Google Ads. Betalt annoncering giver dig rammerne for at nå den helt rigtige målgruppe.

Google Analytics

Har du brug for at måle aktiviteten på din hjemmeside? Få en Google Analyticskonto, og gør nu brug af relevant data.

Google Shopping

Ejer du en webshop? Og ønsker du at få dine produkter på Google? Vi opsætter Google Shopping for dig.

Display annoncering

Gennem Google Ads er det muligt at visualiserer dine annoncer med billeder og videoer. Annoncerer på Google Display Netværk.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.