fbpx

Google Analytics 

Analyser dine besøgenes adfærd

Gør brug af 
Google Analytics 

Ved du, hvordan dine kunder interagerer, og bevæger sig rundt på din hjemmeside? Og ved du, hvad du kan bruge denne viden til? 

Google Analytics er et analyseværktøj, der giver dig den rette indsigt i de besøgendes adfærd på din hjemmeside. Måske har du en potentiel målgruppe, du ikke kendte til? Det er da værd at vide! 

Gennem Google Analytics har du også mulighed for at opsætte mål, spore konverteringer og meget mere, som kunne være relevant for dig. 

Hvorfor er Google Analytics relevant? 

Ved du hvilket indhold der perfomer på din side? Hvis ikke, så kan Google Analytics være med til at fortælle dig det. 

Du kan få relevant information om, hvor de besøgende kommer fra, hvilke sider de bruger mest tid på og meget mere. 

Den data du opsamler gennem Google Analytics kan du bruge på f.ek.s remarketing kampagner til alle besøgende, eller oprette nye kampagner ud fra det indhold, som performer godt på din side. 

Gør brug af data fra din hjemmeside gennem Google Analytics
Hvor skal du lægge din energi henne? Lad Google Analytics guide dig.

Vi hjælper med opsætning
af Google Analytics 

Skal du være seriøs omkring din digitale tilstedeværelse, og har du planer for at annnocere eller lave andre tiltag? Så er Google Analytics et uundværligt redskab for dig.

Mål afkastet af din marketingindsats gennem Google Analytics. Opsæt de mål, der skaber værdi for dig. Du kan også kanaliserer kunderejsen, så du kan se, hvor de besøgende falder fra henne.

Lad os hjælpe dig med at komme i gang med Google Analytics. 

Gør din digitale tilstedeværelse relevant

Vi lever i en tid, hvor omstilling skal kunne ske fra minut til minut. Derfor er den digitale tilstedeværelse af virksomheder også utrolig vigtigt. Gå ikke glip af potentielle kunder, der søger efter dig på Google.

Google tilbyder en masse produkter, der på den ene eller anden måde er relevant for din virksomhed. Om det er betalt annoncering, produktkatalog på Google eller en virksomhedprofil, er underordnet, men vi hjælper dig og din virksomhed med den helt rette løsning.

Frederik Ehlers

Frederik Ehlers

Marketingkoordinator

Google Ads

Den hurtigste vej til tops på Google, er gennem Google Ads. Betalt annoncering giver dig rammerne for at nå den helt rigtige målgruppe.

Google My Business

Få et virksomhedsprofil på Google, med Google My Business. Del relevant information med de søgende. 

Google Shopping

Ejer du en webshop? Og ønsker du at få dine produkter på Google? Vi opsætter Google Shopping for dig.

Display annoncering

Gennem Google Ads er det muligt at visualiserer dine annoncer med billeder og videoer. Annoncerer på Google Display Netværk.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.