fbpx

Google Ads Bureau i Odense

Betalt annoncering på Google 

Annoncér med Google Ads
– og opnå topplacering

Som Google Ads Bureau tilbyder vi vores kunder betalt annoncering på Google. Google Ads er den hurtigeste vej til topplacering på søgemaskinen. Ønsker du at ramme den helt rette kunde, på det helt rigtige tidspunkt? Så er Google Ads noget for dig.

Vi opsætter din konto struktureret, så du ikke spilder dine annoncekroner på “ligegyldige” klik. Vi måler ikke alene i klik og trafik, men også i konverteringer. 

Google Ads giver dig mulighed for at komme til tops på Google. mediePlan-Fyn er certificeret Google Ads bureau

Hvad er Google Ads?

Google Ads er et annonceringsværktøj, som lader dig som virksomhed annoncere på Google. Du har helt sikkert studset over det, når du søger efter noget.

Du betaler Google for at have dine annoncer vist øverst på siden, så dine kunder hurtigt kan finde frem til dig. Google Ads er for mange søgende ZERO MOMENT OF TRUTH. Det er her første gang, at den søgende stifter bekendskab med dig, hvis du tilbyder det, den kunden søger efter.

Hvilke annonceformer findes der?

Du kan gennem Ads både få

Sammen finder vi den rette løsning til din virksomhed.

Vi er dit foretrukne Odense Google Ads Bureau, der sammen sætter opnåelige mål. Uanset om vi måler på konverteringer, trafik eller noget tredje, hjælper vi dig i mål.

Hvad koster Google Ads? 

Prisen på Ads bestemmer du selv. Du afsætter et dagligt beløb, som der kan bruges på annoncering. Om du vil bruge 50 kr. dagligt, eller du ønsker at bruge 500 kr, dagligt, bestemmer du selv. 

Uanset beløb du vælger at kaste efter annoncering, så hjælper vi dig med at få størst værdi for pengene. 

Som Google Ads bureau i Odense, kan vi hjælpe med at anbefale et dagligt beløb, der giver størst mulig værdi. 

Tal til det rigtige publikum

Har du en bestemt målgruppe, som du arbejder med? En primære målgruppe, dit produkt henvender sig til? Og er der nogle potentielle målgrupper der kunne være interessant? Bare rolig, vi udarbejder sammen med dig, den helt rigtige strategi for valg af målgruppe til dine annoncer. 

Du kan tænde og slukke for dine annoncer som det passer dig. Den data, der bliver samlet ind, kan samtidig også være med til at fortælle, hvor vi sammen skal lægge større fokus på.

Ved køb af Google Ads får du en gennemarbejdet konto. Udover grundig opsætning af kampagner og annoncer –  får du en målrettet placering, geografiske mål og de rigtige søgeord. På den måde vil dine annoncer ramme det helt rigtige publikum.

Vi holder dig opdateret

Vi sætter din Google Ads konto op og udarbejder annoncetekster, søgeord og udvidelser. Vi opdaterer løbende din konto – og regulerer løbende dine annoncer, så de performer bedst. 

Hos mediePlan-Fyn er vi certificeret Google Ads bureau – og er altid med på de nyeste trends, samt opdateringer hos Google Ads. 

Du får adgang til din konto – så du selv kan følge med og se dine annoncers udvikling, samt præsentation. Vi ønsker 100% gennemsigtighed. 

“Som certificeret Google Partner, er det min vigtigste opgave at holde mig opdateret på Google og Google Trend. Samtidig bestræber jeg mig på, at give dig mest værdi for annoncekroner. Ud over at sætte mig ind i Google, sætter jeg mig også ind i dit produkt, så vi sammen kan sætte mål, der giver mening for dig og din virksomhed.”

– Frederik, marketingkoordinator.

Frederik Ehlers

Frederik Ehlers

Marketingkoordinator

Google Analytics

Ved du hvordan kunderne interagerer på din hjemmeside? Gennem Google Analytics er det muligt at spore relevant data fra din hjemmeside.

Google My Business

Har du gjort virksomhedens visitkort digitalt på Google? Hvis ikke hjælper vi med at opsætte Google My Business.

Google Shopping

Ejer du en webshop? Og ønsker du at få dine produkter på Google? Vi opsætter Google Shopping for dig.

Display annoncering

Gennem Google Ads er det muligt at visualiserer dine annoncer med billeder og videoer. Annoncerer på Google Display Netværk.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.