Annoncér med Google Ads - og opnå topplacering

Online markedsføring er utrolig vigtigt for ens virksomhed. Hos mediePlan Fyn hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvor din virksomhed bør annoncere online.

Ønsker du en topplacering i Googles søgeresultater? Så du bør udover SEO benytte Google Ads. Dette er et værktøj til annoncering, hvor du betaler for at få vist annoncer på Google.

Vi sørger for, at din konto på Google Ads bliver opsat professionelt og korrekt – så du opnår de bedst mulige resultater med din annoncering.

Der er desuden mulighed for at annoncere over sociale medier – det kan for nogle virksomheder være gavnligt. En annonce på én af de sociale platforme kan give nye følgere, mere aktivitet på siden og muligvis skabe konverteringer på din hjemmeside.

Opsat professionelt og korrekt

Vi holder dig opdateret

Vi sætter din Google Ads konto op og udarbejder annoncetekster, søgeord og udvidelser. Vi opdaterer løbende din konto – og yder vores bedste for at du får flest antal kliks – både på dine annoncer og udvidelser. 

Hos mediePlan Fyn har vi stor erfaring – og er altid med på de nyeste trends, samt opdateringer hos Google Ads. 

Du får adgang til din Google Ads konto – så du selv kan følge med og se dine annoncers udvikling, samt præsentation.

Tal til det rigtige publikum

Digital markedsføring giver dig adgang til en masse brugbar data. Bl.a. kan du se nøjagtig, hvor i landet dine kunder kommer fra, hvor de har fundet din side og meget mere. Du får viden omkring, hvordan du rammer din målgruppe og i hvilket tidsrum de er aktive. Denne viden kan du – og mediePlan Fyn – bruge til hele tiden at optimere din markedsføring og dermed ramme det helt rigtige publikum.

Ved køb af Google Ads får du en gennemarbejdet konto. Udover grundig opsætning af kampagner og annoncer –  får du en målrettet placering, geografiske mål og de rigtige søgeord. På den måde vil dine annoncer ramme det helt rigtige publikum.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os