fbpx

Fotografering

Professionel fotografering

Få besøg af en fotograf

Som virksomhed kan man hurtigt fare vildt i junglen af tilbud på markedsføring, fotografering eller tryksager. Hos mediePlan-Fyn har vi gjort det nemt for dig, ved at samle alle aktiviteter under et tag.

Derfor er vi også glade for, at vi kan tilbyde dig at sende en professionel fotograf ud, hvis du har en opgave der kræver professionel fotografering. Vores fotograf kører ud til den lokation, som du har brug for.

Hvorfor få professionel
fotografering?

Fotografering med mobil kan være fint – men…

Nogle opgaver kræver mere redigering, og lidt bedre udstyr end fotografering med en telefon. Produktbilleder, profilbilleder, bliver bare det pænere ved brug af det rette udstyr.

Præsenter din virksomhed professionelt, eller lad dine kunder forelske sig i dine produkter, med det helt rigtige billede.

 

Produktbilleder til GASA Odense

Kærlighed for mad

Det startede, egentlig mest for sjov, da han begyndte at fotografere for 11 år siden. Han tog oftest billeder af mad, som han lagde på Facebook med det formål at få sine børn til at spise mere varieret og inspirere dem til at være med i køkkenet. 

Henriks interesse for at fotografere opstod for mere end 11 år siden. Det gav ham blod på tanden at arbejde med mange forskellige motiver – alt fra objekter til opstillede portrætter. 

Henrik Hoffmann

Henrik Hoffmann

Fotograf

henrik@medieplan-fyn.dk

+45 22 57 53 40

I dag er interessen blevet mere seriøs og jeg arbejder derfor som freelance fotograf. Jeg har investeret i professionelt udstyr og lært sig selv at redigere både billeder og video.

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.