Facebook Business Suite

af | 24. sep. 2020 | Online Markedsføring, Sociale Medier, Webshop-2

 

 

Facebook Business Suite er nu online

Endelig! Endelig er samspil mellem Facebook og Instagram blevet nemmere. Facebook har her i September lanceret et nyt værktøj til mindre og mellemstore virksomhedsprofiler på Facebook og Instagram. Det hedder Facebook Business Suite. Med denne platform, giver Facebook dig nu et 360 graders værktøj, til at holde styr på dine aktiviteter på de sociale medier. Dermed kan du nu spare tid, ved ikke at skulle navigere rundt i de forskellige platforme, for at finde data. Og tid er = penge.

 

Hvad er Facebook Business Suite?

Business Suite er et værktøj, der gør det nemmere at arbejde og holde styr på deres organiske aktiviteter på de to digitale platforme. Dette kan nu gøres via en enkelt platform. Sammen med Kreatørstudie, har det ikke været nemmere, at holde styr på aktiviteterne uanset platform. 

Der findes allerede lignende redskaber på markedet, som for eksempel Falcon. Disse redskaber sig mere til større og internationale virksomeder, med mange konti og aktiviteter.

Business Suite er med til at spare tid, skabe overblik, se analyser og få notifikationer på tværs af Instagram og Facebook. Dette er endnu et redskab, til at holde øje med dine og dine kunders aktiviteter. 

  • Du får mulighed for at poste opslag samtidig på de to platforme 
  • En integreret inbox, så du altid er opdateret med beskeder fra kunder 
  • Analytisk indsigt fra begge platforme. Se hvordan dine opslag performer
Få fuld overblik med analyser i Facebook Business Suite

Få fuld overblik med analyser i Facebook Business Suite

Integrer med Facebook- og Instagram Shopping 

Med Business Suite, har du mulighed for at integrer din Facebook- og Instagram Shopping. Det vil sige, at du kan spore dine salg og aktiviteter på samme platform – Smart ikke?

Vil du vide mere om dine og din virksomheds muligheder på de sociale medier? Så læs meget mere om vores arbejde med sociale medier lige
Eller kontakt vores marketingkoordinator, Frederik via mail: frederik@medieplan-fyn.dk eller 22475340

Kilde: https://www.facebook.com/business/help/205614130852988?recommended_by=675615482516035