fbpx

Facebook annocering 

Sælg mere med annoncering 

Facebook annoncering 
– Ikke så simpelt som det fremstår

Facebook annoncering er et utrolig vigtigt redskab til at markedsføre sin virksomhed. Annonceringen sker gennem billeder, videoer, leadformularer og meget meget mere. Her sætter fantasien kun grænser. Og da Facebook er det mest anvendte sociale medie i Danmark, er dine kunder også at finde her. 

Du kender sikkert “Boost” knappen på dine Facebook opslag, og har da også sporadisk brugt den. Du tænker det er godt med bredt reach på dit indhold – men hvad hvis det ikke skaber salg? Spild ikke tiden. Målret din Facebook annoncering professionelt. 

Hvor skal du lægge din energi henne? Lad Google Analytics guide dig.

Vi ønsker
gennemsigtighed!

For at kunne annoncere på Facebook, kræver det, at du har en Facebook Business Manager. Hos mediePlan-Fyn opretter vi en Facebook Business Manager i dit navn (hvis du ikke har en). Har du en, beder vi om tilknyttelse til din eksisterende. Vi ønsker 100% gennemsigtighed. 

Sammen gennemgår vi dit nuværende setup af indhold, opretter en Facebook Pixel som implementeres på din side, og sætter sammen nogle mål for din annoncering. 

Lad os vækste
sammen!

Hvad skal målene for annoncering på Facebook være for din virksomhed? Hvad skal dit budget være, og hvad skal vi arbejde ud fra?

Det er min fornemmeste opgave at forstå din forretning, og skabe størst mulig afkast på din annoncering. Kontakt mig for en uforpligtende samtale om dit nuværende setup, og hvordan vi sammen løfter din forretning på Facebook annoncering. 

Frederik Ehlers

Frederik Ehlers

Marketingkoordinator

Hos Seri ! Sign producerer man alle former for skilte. Alt fra trafikskilte, til advarselstavler. En af landets førende leverandører og producent af netop dette.
Til Barfods hundevelfærd, har vi leveret en flot og brugervenlig hjemmeside. Ejerne, Mia og Line har fokus på træning og massage af hunde.