Derfor skal du bruge Instagram

af | 9. jan. 2020 | Markedsføring, Online Markedsføring, Sociale Medier

Instagram er tidens helt store markedsføringsplatform, som benyttes af virksomheder over hele verden. Instagram er en platform hvor privat personer kan poste billeder til deres følgere, og følge andre personer såvel som kendte personer og firmaer. Virksomheder benytter den sociale platform som en markedsførings- og salgsside, for at ramme så mange målgrupper som muligt.

Personer med mange følgere kan blive Instagram influencers. Dette betyder at de indgår i et samarbejde med forskellige firmaer som tilbyder dem gratis produkter, eller produkter med en procentsats, som de markedsfører til deres følgere for firmaerne. Mange virksomheder benytter netop disse influencers til at nå ud til nye potentielle kunder.

Derfor skal du bruge Instagram 

Du skal benytte dig af Instagram, hvis din virksomhed trænger til nyt liv, og du gerne vil gør kunder opmærksom på netop din virksomhed. Når du skal oprette en Instagram, er det vigtigt det er en virksomhedsprofil du vælger. Med en virksomhedsprofil er din profil åben, og alle brugere på Instagram kan gå ind og følge din virksomhed. Derudover kan man se forskellige målinger, likes og videresendelse af din profil, billeder og Stories. Alle disse redskaber kan hjælpe dig til at optimere din virksomhed.

Derudover er fordelen ved at have en Instagram profil til din virksomhed, at den er med til at give dine kunder, såvel som udvidende besøgende, et indblik i netop din virksomhed. Den er med til at vise hvad din virksomhed står for og hvad den tilbyder. Med mange Instagram følgere, kan man opretholde en stærk virksomhedsprofil. Dette vil tiltrække nye potentielle kunder. Hvis du vælger at bruge Instagram influencers til at markedsføre din virksomhed, er det vigtigt at du og din influencer overholder den juridiske del af det.