Derfor skal du bruge en Tekstforfatter

by | 20. Jan. 2020 | Hjemmesider, Markedsføring, Online Markedsføring, SEO

En tekstforfatter er i erhvervsmæssigt forstand, en person der er uddannet til at skrive professionelle tekster til virksomheders platforme. Det kan være alt fra blogindlæg, annoncer og produktbeskrivelser, til hjemmesidens SEO.

Derfor skal du bruge en Tekstforfatter

Hvis din virksomhed skal være synlig for dine kunder på nettet, er det vigtigt at du har SEO-venlige tekster. SEO-venlige tekster er nemmere for Google at læse. Hjemmesider med SEO-venlige tekster, bliver derfor placeret højst på Googles søgeresultater. SEO kan gøre en kæmpe forskel for din virksomheds hjemmeside og online profiler. Det er vigtigt at din hjemmeside er professionel opstillet og beskrevet, så du ikke mister kunder og deres troværdighed til din hjemmeside. Hjemmesidens indhold og tekstforfatning er med til at fange potentielle kunder, og med til at få dem til at blive på din hjemmeside i længere tid. Alle kunder skal føle at din virksomhed/hjemmeside er særlig kompetent til at hjælpe dem med deres mål.

 

 

Hvor finder man en Tekstforfatter og hvad koster det?

  • Du kan komme i kontakt med en tekstforfatter på forskellige måder. Den mest optimale måde er via. nettet. Søger du på en tekstforfatter på nettet, kommer alle de virksomheder og personer frem, som der tilbyder hjælp til tekstforfatning. Der ydes hjælp til tekstforfatning til hjemmesider, blogs, annoncer, produktbeskrivelser, SEO, osv. Det er op til ens selv, at bestemme hvor meget og hvilke områder man ønsker hjælp til. 
  • Prisen på en tekstforfatter kan variere meget, afhængigt af hvor meget man skal have hjælp til. Tekstforfattere kan både tilbyde en timepris, og afhængigt af de timer tekstforfatterne bruger, udregnes en pris derudfra. Andre tekstforfattere kører med en dagspris og andre med pakkepriser. Den helt konkrete pris på en tekstforfatter variere meget, og derfor kan en konkret pris ikke udregnes. 
  • Hvis man ved hvad der skal laves og hvad man skal have hjælp til, kan man evt. ringe til forskellige tekstforfattere, og hører hvad de skal have for netop de opgaver.