Den Mobile Høreklinik

by | 5. Dec. 2023 | Cases

Case

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside, eller et redesign af den nuværende? Så er det en god idé at kontakte mediePlan Fyn. 

Den Mobile Høreklinik havde brug for en ny hjemmeside, da den gamle trængte til en opdatering. De valgte at kontakte os, og sammen fandt vi frem til den perfekte løsning for dem. Nu er den nye hjemmeside online, og både vi, og kunden, er meget tilfredse med resultatet. Vi takker Den Mobile Høreklinik for samarbejdet og tilliden.

Mangler din virksomhed en ny hjemmeside? Kontakt os her og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Læs mere om Den Mobile Høreklinik herunder, og se resultatet af deres nye hjemmeside.

Virksomheden

Danny Knudsen, certificeret audiologist, grundlagde Den Mobile Høreklinik i 2010. Den Mobile Høreklinik var blandt nogle af de første høreklinikker, som mobiliserede sig, og gjorde det nemt og komfortabelt for kunder at få foretaget høreprøver. 

Efter over 10 år, betjener klinikken stadigvæk kunder i hele landet. Udover teknologiske fremskridt har både høreapparater og teamets ekspertise udviklet sig positivt. 

Danny Knudsen, stadig engageret og smilende, sikrer personlig og tilfredsstillende service. 

Kunder kan kontakte klinikken for en gratis høreprøve og professionel rådgivning, hvor fokus er på at sikre den bedste service og tilfredshed ved valg og tilpasning af høreapparater.

Læs mere om Den Mobile Høreklinik på deres nye hjemmeside www.denmobilehoereklinik.dk