Bi-Plast ApS

af | 31. aug. 2023 | Cases

B2B virksomheden Bi-Plast ApS henvendte sig til mediePlan Fyn, da de skulle bruge en ny hjemmeside, og hjælp til deres SEO.

Herunder kan du læse lidt om virksomheden.

Virksomheden

Bi-Plast er en plast-virksomhed lokaliseret i Svendborg på Fyn. Virksomheden fungerer som en underleverandør af plastkomponenter til industrier i Europa og Asien. Deres primære segmenter omfatter ventilindustrien, byggeindustrien, fødevare- og drikkevareindustrien, møbelindustrien, elektronik, laboratorie- og klinikudstyr.

Med mange års erfaring, har Bi-plast opbygget en række af kompetencer som kommer deres kunder til gode. Disse kompetencer kommer specielt til udtryk indenfor monosandwich støbning (2K), forskumning, omstøbning af metaldele, glasfyldte materialer, transparente emner, termoplastiske elastomerer og metalerstatning i plast.

Bi-Plast står for materialerne

Bi-Plast har et omfattende netværk af både nationale og internationale producenter af støbeværktøjer. Skulle din virksomhed få bedst nytte af en international producent, slipper du for besværet med at sætte dig ind i handelsregler og etablere kontakt med det pågældende land – det tager Bi-Plast sig af.

Hjemmesiden kan ses her: www.bi-plast.dk

Hjælp til

Vi hjælper til med mange aspekter indenfor digital markedsføring. Hos Bi-Plast hjælper mediePlan Fyn til med følgende:

– Udarbejdelse af hjemmeside

– SEO for hjemmesiden

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her, vi står klar til at hjælpe dig.