Begravelsesforretningen Fyn Logo-1

Begravelsesforretningen Fyen

af | 24. okt. 2023 | Cases

Begravelsesforretningen Fyen er en bedemandsforretning, der tilbyder hjælp til alt det praktiske i forbindelse med en begravelse. Bedemændene er professionelle og erfarne, og hjælper, samt skaber tryghed for dig i en svær tid. 

Begravelsesforretningen Fyen er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og tilbyder også at komme ud til dig. Virksomheden sælger også kister og urner, og kan stå for alt det praktiske, så du ikke skal tænke på det, når du har mistet.

Oprettelse af hjemmeside, SEO og Google Ads annoncer

Begravelsesforretningen Fyen har været kunde ved mediePlan Fyn i mange år, og får udarbejdet SEO, og Google Ads hos os hver måned. Derudover har vi lavet deres hjemmeside, som vi også står for hosting og support for. 

Vi forbedrede deres online tilstedeværelse, så de kunne nå ud til flere potentielle kunder. Her er hvad vi gjorde:

  1. Når vi laver hjemmesider til vores kunder, laver vi ‘SEO-venlige’ tekster. Det betyder, at de er nemme for Google at læse, og at de bliver kvalificeret som af god kvalitet, og opdateret indhold. Disse, og andre faktorer, spiller en rolle når det gælder rangering for din hjemmeside på Google.
  1. Ved udarbejdelse af SEO er det med til at gøre, at Begravelsesforretningen Fyen rangerer højere på Google. Det kan for eksempel være når der er nogen der søger på ‘begravelse’, ‘bedemand’ osv. For at blive ved med at holde teksterne opdaterede, får Begravelsesforretningen Fyen lavet SEO hos os hver måned.
  1. Ved udarbejdelse af Google Ads når annoncerne ud til den ønskede målgruppe, og virksomhedens genkendelighed bliver øget, da annoncerne når ud til nye potentielle kunder, og ikke kun eksisterende kunder.

Har du brug for hjælp til en begravelse? 

Besøg deres hjemmeside på www.begravelsesforretningenfyen.dk og læs mere om Begravelsesforretningen Fyen, og hvad de tilbyder.

Om denne case:

Begravelsesforretningen Fyen ønskede en større online tilstedeværelse. Dette indebar:

  • Udarbejdelse af hjemmeside
  • Udarbejdelse af Google Ads annoncer
  • Udarbejdelse af SEO

Har du en virksomhed der kunne bruge en hjælpende hånd til hjemmeside eller markedsføring, så kontakt os og lad os finde den rigtige løsning for dig, sammen.