Annoncér med Google Ads - og opnå topplacering

Online markedsføring er utrolig vigtigt. Hos mediePlan hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvor din virksomhed bør annoncere online.

Ønsker du en topplacering i Googles søgeresultater? Så bør du – udover SEO – benytte Google Ads. Dette er et værktøj til annoncering, hvor du betaler for at få dine annoncer vist på Google.

Vi sørger for, at din konto på Google Ads bliver sat professionelt og korrekt op – så du opnår de bedst mulige resultater og får mest for pengene.

Google Ads er en effektiv og meget anvendt metode til at få flere klik, opringninger og potentielt nye kunder.

Der er desuden mulighed for at annoncere over sociale medier – det kan for nogle virksomheder være gavnligt. En annonce på én af de sociale platforme kan give nye følgere, mere aktivitet på siden og muligvis skabe konverteringer på din hjemmeside.

Rapportering

Vi holder dig opdateret

Vi sætter din Google Ads konto op og udarbejder annoncetekster, søgeord og udvidelser. Hver måned vil du modtage en rapport med en liste over, hvilke annoncer der har fået kliks – samt hvordan dine udvidelser har virket m.m. Derudover får du opdateringer af dine annoncer og søgeord ud fra den seneste måneds resultater.

Tal til det rigtige publikum

Digital markedsføring giver dig adgang til en masse brugbar data. Bl.a. kan du se nøjagtig, hvor i landet dine kunder kommer fra, hvor de har fundet din side og meget mere. Du får viden omkring, hvordan du rammer din målgruppe og i hvilket tidsrum de er aktive. Denne viden kan du – og mediePlan – bruge til hele tiden at optimere din markedsføring.

Ved køb af Google Ads får du en gennemarbejdet konto. Udover grundig opsætning af kampagner og annoncer –  får du en målrettet placering, geografiske mål og de rigtige søgeord. På den måde vil dine annoncer ramme det helt rigtige publikum.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os