fbpx

NYHED

Mere viden om

Seneste nyheder

Annoncering på Pinterest

af | sep 26, 2019 | 0 Kommentarer

I de seneste mange år har sociale medier været i kraftig vækst, og du kender sikkert allerede mange af disse. Hvis du endnu ikke kender Pinterest, er der stor sandsynlighed, at du snart vil komme til det. Dette sociale medie har nemlig også haft en kraftig vækst og vil sandsynligvis blive endnu større i fremtiden. Pinterest er en slags billedeportal. Så sætter du pris på det virtuelle, vil dette sociale medie formentlig være noget for dig.

Hvad er Pinterest?

Pinterest er et socialt medie, som omhandler deling af fotos. Disse fotos inddeles i forskellige emner. Det kan f.eks. være biler, møbler eller sport. Ud fra brugernes interesse vælger de, hvilke emner de vil følge. Dermed skabes der et online fællesskab baseret på fælles interesser mellem brugerne. Pinterest er vokset eksplosivt i de seneste mange år, og det har i dag mere end 300 millioner aktive, månedlige brugere. Alene i Danmark har mere end 700.000 personer en profil på Pinterest.

Hvorfor annoncering på Pinterest?

En af de store fordele ved Pinterest er, at dine annoncer alene rammer de personer, som følger det emne, som dit produkt ligger indenfor. Du rammer altså din målgruppe meget præcist. Når du uploader en annonce med et billede, skriver du en lille tekst til og linker til den hjemmeside, hvor billedet er taget fra.

Brugerne har mulighed for at dele din annonce på deres egen væg, som på Pinterest kaldes et board. Andre brugere, som følger disse brugere, vil således også kunne se din annonce. Således kommer din annonce bredere ud.

Når du som virksomhed er på Pinterest, bør du være opmærksom på følgende:

  • Lav en kort og præcis beskrivelse i dit opslag
  • Link til virksomhedens hjemmeside i opslaget
  • Lav gerne et opslag dagligt

Annoncering på Pinterest _ Blog _ mediePlan

Hvilke virksomheder bør bruge Pinterest?

Pga. den store udbredelse af Pinterest giver det altså for mange virksomheder god mening at bruge det til at annoncere på. De virksomheder, som sandsynligvis vil have størst effekt af at benytte Pinterest, er de virksomheder, hvor billeder af deres tilbud er helt centrale for at få dem solgt. Dette gælder f.eks. rejseannoncer, hvor brugerne gerne vil se billeder af et rejsemål, før de beslutter, om de vil rejse derhen. Det kunne også være en annonce med en bil eller et hus.

Copyright på Pinterest

Idet Pinterest handler om deling af billeder, er det vigtigt at være opmærksom på ophavsrettigheder. Det handler basalt set om, at du ikke må bruge andres billeder uden at have fået tilladelse til det. Du skal dog være klar over, at så snart du har uploadet et billede, giver du Pinterest tilladelse til at bruge billedet på enhver tænkelig måde. Du giver også andre brugere mulighed og tilladelse til at dele det.

Du kan læse mere om annoncering på sociale medier her.

 

0 kommentarer

Seneste blogindlæg