fbpx
Online MarkedsføringWebWebdesign

Året der gik hos mediePlan 2018

Af december 18, 2018 No Comments

Året 2019 er lige rundt om hjørnet og vi, hos mediePlan, er parate til endnu et nyt år.

Hos mediePlan er der sket en del i 2018. Vi har blandt andet haft en ombygning af vores kontor på Åløkkeallé 5-7 i Odense. Denne ombygning har resulteret i, at vi har fået større og lysere lokaler – hvor der er en masse plads til alle medarbejdere og helt nyt mødelokale.

Vi har udviklet os i løbet af 2018. Den største udvikling i år har været, at vi nu kan tilbyde en ganske brugervenlig og nem webshop løsning. Her har vores medarbejdere udviklet et helt skræddersyet webshops system, som er lynhurtigt, GDPR-venlig og utrolig let at benytte – til billige priser.

Hos mediePlan har vi også udviklet vores kompetencer inden for online markedsføring. F.eks. tilbyder vi nu også Google Shopping annoncer – som primært er tilegnet webshops. Ydermere har alle vores medarbejder udviklet sig og indsamlet en række nye – og yderst effektive færdigheder i løbet af 2018.

I sommeren 2018 fik mediePlan en ny hjemmeside. Vores nye hjemmeside har fået en helt ny visuel identitet og et overskueligt overblik over f.eks. vores kompetencer.

Vi ser frem til, at komme ind i det nye år – hvor der venter en masse spændende projekter.

mediePlan ønsker alle en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

Leave a Reply