5 fordele ved WordPress

af | 21. feb. 2019 | Hjemmesider

WordPress har været i utrolig vækst i en årrække og for godt et år siden stod WordPress bag 30 % af nettets mest besøgte hjemmesider. Dette må siges at være med god grund. Herunder får du 5 fordele ved WordPress.

1. Open Source

En af de største fordele ved WordPress er, at det er Open Source. Det vil sige, at systemets kode er tilgængelig for alle. Derfor er der hele tiden en masse mennesker, der arbejder på at udvikle og forbedre funktioner. Det betyder, at der er utrolig mange gratis plugins (udvidelser) til systemet, som du kan bruge på din hjemmeside.

2. Brugervenlighed

WordPress er især populært, fordi det er let og intuitivt at bruge. Det er nemt og simpelt at opdatere og lave nye sider. Alle kan være med, men samtidig er der rig mulighed for mere avancerede funktioner til dem, der har godt styr på det. Du kan bygge din egen side eller vælge én af de mange skabeloner, så du let og billigt kan få en flot og dynamisk hjemmeside uden at være multimediedesigner. Det er altså ikke nødvendigt at kende HTML, CSS eller PHP for at arbejde i systemet. Samtidig findes der adgang til online support, hvis man alligevel skulle få brug for hjælp.

3. SEO-venlig

Ud af de mange fordele ved WordPress er en anden nævneværdig styrke, at det er designet til at gå godt i spænd med søgemaskiner. Blot det at have sin side på en WordPress-platform kan trække flere besøgende til. Derudover er det let at integrere SEO på sin side og der findes flere gode plugins, som man let kan tilføje.

4. Jævnlige opdateringer

Netop fordi WordPress er så udbredt og populært, bliver der hele tiden udviklet på det. Derfor er der ofte nye opdateringer, så det konstant bliver bedre at arbejde i og med flere funktioner. Det sikrer også, at du ikke kommer til at arbejde i et forældet system.

5. Muligheder og fordele ved WordPress

WordPress kan bruges i nærmest alle sammenhænge. Der kan både laves små sider, blogs og større webløsninger. Der findes utrolig mange gratis plugins, som kan tilføjes et website. Bl.a. gallerier, kontaktformularer, online betaling m.m. Samtidig er det kendt for let at kunne tilpasses i sit design. Der findes nærmest ikke den ting, der ikke kan lade sig gøre i WordPress. Udviklingsmulighederne med plugins er utallige.

 

Vil du læse mere om, hvorfor du bør have en WordPress-hjemmeside, kan du se vores tidligere blogindlæg.